10 January 2014

Opiskelumotivaation löytyminen

Kävin aamulla laskiksen tentissä ja koulun toimistolla. Vihdoin ja viimein sain vastauksen että pääsen maisteritason laskentatoimen kurssille kevääksi!! Mikä tarkoittaa että jotain helppoa tiedossa. :D Tässä koulussa kun ei-matemaattisista aineista ei olla kuultu, vaan melkein kaikki aineet on täynnä graafeja, joissa menee kymmenen erilaista viivaa ja yhtälöitä, joissa on kymmenen matemaattista merkkiä joista mulla ei ole hajuakaan. Rehellisesti.

Ja parempia uutisia! Kun kysyin mitä jos en läpäise kaikkia kursseja, onko ongelmia - niin ei pitäisi olla mitään ongelmia. Hurraa! Lomallehan tänne tultiin?

Ei vaan, oikeasti en aio tammikuussa tehdä juuri muuta kun istua kotona tai kirjastossa ja lukea täyttä työpäivää. Se on pakko, jotta läpäisen edes joitain kursseja... Onneksi sain kaveriltani ohjelman, jolla pystyn blokkaamaan tietyt sivustot kuten Facebookin koneeltani. Ja se toimii oikeasti tosi hyvin. Asetin maksimiajan itselleni minkä voin olla Facebookissa päivässä, minkä jälkeen sinne ei vain pääse eikä asetuksia pysty muuttamaan ennen seuraavaa päivää, mitä tietysti yritin monta kertaa. :D Ja se huomauttelee että "Shouldn't you be working?" mikä tehoaa muhun ainakin. Kun (tietty) pidensin sitä oletusasetusta että voisin olla Facebookissa enemmän (ööh..) sieltä tuli noin 10 syyllistävää viestiä ennen kuin meni läpi...






I'm saved. Facebook lähti myös puhelimesta, kyllä! Ohjelman nimi on StayFocusd.

Täällä on taas kamalien myrskyjen jälkeen tänään mahtava auringonpaiste ja lämmintä, vihreää joka puolella. Mutta joululoman aikana kämppiksen vaatteisiin oli tullut hometta kun huone oli mennyt ihan kosteaksi myrskystä... Että sellainen Porto.

Tässä vielä linkki artikkeliin siitä, miten Harry Potter ja Porto liittyvät läheisesti toisiinsa! Persoonallinen kaupunki eikö vain!
http://underamexicansky.com/2013/10/10/harry-potters-porto-connections/