4 December 2013

Viana do Castelo ja kampaajakokemus

Kävin tänään kampaajalla täällä, for the first and the last time. Sanoin että haluan vähän tummemman värin kuin sillä hetkellä eikä missään nimessä vaaleampaa, mutta kappas puolen tunnin päästä mun hiusväri on keltaisen valkoinen. En halua miettiä koko asiaa yhtään enempää kuin tarvii, joten tiivistetysti 18,50 e hintaan sai värin ja leikkauksen, eli otin molemmat. Loppujen lopuksi mun hiukset värjättiin kolme kertaa ja kun pyysin että etuhiuksia lyhennetään niin, että ne laskeutuu leuan alle kerroksittain niin sain toiselle puolelle nenän korkeudelle ruman tupsun ja toiselle puolelle 3cm alemmas samanlaisen ja istuin kampaajantuolissa 2,5 tuntia. Lähdin kiittämättä eikä kassalla ämmä sanonut mulle sanaakaan, ja eikun vessaan itkemään ja hakkaamaan päätä seinään. :D 

Loppujen lopuksi väristä tuli aika ok. Nyt on jo parempi mieli lohtukaakaon ja kämppiksen laittaman mahtavan espanjalaisen päivällisen ansiosta, ja muutenkin parin kämppiksen ansiosta.

Tähän perään muutama kuva sunnuntailta Viana do Castelosta, joka oli modernimpi kuin Porto ja niiin hiljainen kaupunki, mutta joulukoristeita oli joka paikassa niin että mietin onko portugalilaiset tullu hulluiksi! Aika söpöä.